www.montjoie.nl
 
Drop Down Menu
 
 

Info en condities

Locatie huis

Chalet Montjoie
Rives de Dranse 4
74430 Saint Jean D’Aulps, Frankrijk

Aankomst en vertrek

Het huis is ter beschikking vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode begint en het huis dient voor 10.00 uur verlaten te worden op de laatste dag van de huurperiode. In de tussenliggende uren heeft de beheerster dan tijd voor de schoonmaak en eventuele andere werkzaamheden.

De zaterdag is de dag van aankomst en vertrek. In overleg zijn soms afwijkingen van dit schema mogelijk.
Ter plaatse zorgt mevrouw S. Delerce voor ons huis. Zij zal het huis bij vertrek controleren en de schoonmaak verzorgen.

Wij gaan ervan uit dat u het huis redelijk schoon achterlaat. Verder vertrouwen wij erop dat u met huis, tuin en interieur omgaat alsof het uw eigendom was. Als bij inspectie na de huurperiode blijkt dat extra kosten gemaakt moeten worden, moeten wij die verhalen op de waarborgsom.

Linnengoed

Op de bedden liggen een ondermatras en een molton. Er zijn eenpersoons zomer- en winterdekbedden aanwezig. Onderlakens, dekbedhoezen, kussenslopen, hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.

Huisdieren

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

Roken

In het huis mag niet gerookt worden.

Energie-kosten

De huurprijzen zijn inclusief energiekosten.

Waarborgsom

Bij reservering is een waarborgsom verschuldigd ad €300,=. Deze dient contant betaald te worden aan de beheerster mevrouw S. Delerce bij aankomst. Indien blijkt bij inspectie dat er geen schade is wordt de borgsom geretourneerd minus de schoonmaakkosten ad €80,= en de toeristenbelasting ad €0,65 per nacht per persoon ouder dan 12 jaar.
In voorkomende gevallen wordt de door u veroorzaakte schade met de waarborgsom verrekend. Wij brengen u daarvan natuurlijk tevoren op de hoogte.

Boekingen

Als u reserveert ontvangt u van ons een huurovereenkomst. Uw reservering is definitief als 30% van de huursom plus de borg is ontvangen.
Uiterlijk 4 weken voordat de huur in gaat moet de totale huursom op onze rekening staan.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 8 weken voor aankomst is 10% van de huursom verschuldigd. Tot 4 weken is dat 50% van de huursom en binnen 4 weken voor aankomst het volledige bedrag.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.